live your lifeline
Header

Stemverheffingen Lisette Peulen en Jo Heusschen

May 5th, 2014 | Posted by heide fischer in News & Agenda

“Stemverheffingen’ is een ervaring, een heling, een hoopvol samenzijn in verbondenheid. Je hebt niets anders nodig dan jezelf en de wens om erbij te zijn, je in de muziek te verbinden, je een te weten met de taal, de wens om samen deel uit te maken van dit iets, voor even, voor zolang als het duurt.

 

De muziek is licht en leidend, vervoerend en geruststellend. Je wilt je aan haar overgeven, verbaasd over wat er in je gebeurt. Het vertrouwen dat alles goed komt, alles is zoals het moet zijn. De muziek zet de energie aan tot stromen.

De gedichten, de taal, ze nemen je mee, naar een andere plaats. Naar daar waar het licht meer schijnt dan hier. Ze vertellen van een andere werkelijkheid, nieuw en toch bekend, onzichtbaar en toch voelbaar, zichtbaar, hoorbaar.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *